Изборник Затворити

Ђак генерације за 2023/2024. годину

Наставничко веће наше школе је одабрало Вука Симића за носиоца дипломе „Ђак генерације“ за 2023/2024. годину. Вук је изузетан ученик, али пре свега млади човек. Његова разредна Љиљана Обрадовић је приликом предлагања Вука Наставничком већу рекла следеће:

„Најбољи заслужују посебно представљање. Бити најбољи не значи само да сте вредно учили и освајали похвале и награде, већ да сте израсли у младог човека за пример.

То је Вук Симић.

Дете које је васпитано у традиционалном духу, са усвојеним вредностима поштовања, хуманости и племенитости. Носилац диплома „Вук Караџић“ и „Доситеј Обрадовић“ из историје и географије, посебних диплома из ликовне и музичке културе. Учесник је „Музичког тобогана“, поетских часова посвећених Миловану Данојлићу, Светосавских академија и члан Ђачког парламента, али оно што Вука краси превазилази све петице, дипломе и похвале, а то су: племенитост, пожртвованост, стрпљење, духовитост, емпатија, достојанственост, патриотизам.

Шаљемо Вуку јавну похвалу и поруку да смо поносни на њега и да смо уверени да ће у будућности оправдати диплому „Ђак генерације“.