Изборник Затворити

Ђак генерације за школску 2020/2021. годину – Јасмина Ђукнић

На данашњој седници Наставничког већа једногласно је изабрана Јасмина Ђукнић, ученица одељења VIII2, за ђака генерације.

Јасмина је током школовања у нашој школи постизала одличан успех и примерно владање, али је, осим редовних школских активности, од самог почетка била ангажована у ваншколским активностима и представљању школе на разним такмичењима. Наставници за Јасмину имају само речи хвале. На часовима се увек примерно понаша, поштује наставнике, своје радне обавезе увек на време и темељно испуњава. Вредна је и посвећена сваком предмету. Свој таленат и посвећеност показује годинама успешно се такмичећи из: српског језика, биологије и математике.

Изузетно вредна, спремна да помогне, ведра и увек насмејана, она је неко на кога је читаво одељење увек могло да се ослони. Никад не улази у конфликт, за сваког има лепу реч и поштовање. Ученицима са лошијим успехом увек помаже у решавању задатака, чак седи на часовима поред њих и свакодневно им помаже. Колико јој верују доказ је и то што су је више пута бирали за председника одељења.

Поред свега тога, Јасмина је врло самокритична, ненаметљива и скромна девојчица.